Ett litet hej från USA

Tjingeling!
Nu har jag internet och en liten stund över för lite bloggning! Har inte hunnit blogga tidigare i veckan pga att vi hittat på så mycket hela tiden och de stunder vi inte gjort något har jag bara velat bada och sola. Men nu gör jag iallafall ett inlägg.
Denna veckan har vi varit i en stad som heter orlando som ligger i florida . där har vi hittat på massor av skoj. Vi har blandannat varit och shoppat,  varit på seaworld och Islands of Adventure . som är två enorma nöjesparker.  

På seaworld va det såklart havsdjur som va temat. där såg vi på två otroligt häftiga ""shower"" med delfiner och späckhuggare som gjorde massa konster och va allmänt söta ! verkligen värt att se! 

På Islands of Adventure va det film som va temat. Där fick man åka fett coola "karuseller"" som va både i 3d och att man själv va med i filmen . vi fick bla åka kvast med Harry potter och gänget. och vara agenter hos spyderman. Låter sjukt töntigt men verkligen så grymt häftigt! 

Igår åkte vi vidare till Miami där vi befinner oss nu , Här har vi en så länga inte hunnit göra så mycket , men under veckan ska vi åka till ett shoppingcenter,sola och bada och göra lite andra små utflyckter!

Om ni vill se bilder under veckan och även den veckan som varit så följ mig på instagram! @claraskattberg

oj vilken jobbig text detta blev nu menmen.. hoppas ni mår bra i sverige iallafall


Två bilder från veckan
Puss clara

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0